Lapsellisen hyvää

- hyvänmakuinen omega-3 lapsille

 

CHEWABLE CALAMARI
Omega-3

Elintärkeät rasvahapot nyt maistuvassa muodossa!

HappyMe - elintärkeät rasvahapot

 • Lapsellisen hyvää!
  HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on raikkaan hedelmäinen ja maistuu appelsiinille, sitruunalle ja mansikalle. HappyMe on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla eikä sisällä sokeria. Tuote sopii myös diabeetikolle. HappyMe maistuu niin hyvälle, että uskallamme antaa sille Makutakuun*. Jos HappyMe ei jostain syystä maistu pieneen suuhun hyvältä, niin saat rahat takaisin. * Takuu koskee ensimmäistä pakkausta. Jos tuote ei maistu, saat rahat takaisin, kunhan olemme vastaanottaneet pakkauksen.
 • 1 päivässä riittää!
  Lapset toivoisivat todennäköisesti useamman, mutta yksi päivässä riittää - eikä näin ollen rasita lompakkoakaan liiaksi. Kasvavat lapset tarvitsevat rasvahappoja, sillä keho ei pysty niitä itse valmistamaan. Yksi kapseli sisältää riittävästi elintärkeitä omega-3-rasvahappoja päivittäiseen tarpeeseen. Yksi geelitabletti sisältää runsaasti kehon toiminnalle tärkeitä DHA- ja EPA-rasvahappoja sekä D- ja E-vitamiinia. Ravintolisä ei korvaa ravitsemussuositusten mukaista, terveellistä ruokavaliota ja parhaiten rasvahapot saa syömällä terveyssuositusten mukaisesti kalaa 2-3 kertaa viikossa eri kalalajeja vaihdellen. Jos haluat kysyä lisää ainesosien vaikutuksesta lapsesi hyvinvointiin, ota yhteyttä - täällä ollaan!
 • Ei sitoutumis-aikaa!
  Yhdessä pakkauksessa on 45 geelitablettia, joka riittää yhden kapselin päivittäisellä käytöllä kuudeksi viikoksi. Saat uuden lähetyksen näppärästi suoraan postilaatikkoosi kuuden viikon välein niin kauan kuin haluat. Näin tuote on aina tuoretta eikä lopu kesken. Voit lopettaa tilauksesi koska tahansa tai laittaa sen tauolle. Helppoa, eikö vain!
 • Vastuullinen valinta!
  HappyMe Chewable Calamari Omega-3 tuotetaan kalmarista, joka on mustekala. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen periaatteella. Kalmariöljyn tuotannossa käytetään ruokatuotannon ylijäämää eli sellaisia osia, joista ei saa näyttäviä ruoka-annoksia, mutta jotka ovat ravintoarvoiltaan erinomaisia. Useimmat omega-3-tuotteet on valmistettu kalasta, joten Happyme on ainutlaatuinen, koska omega-3:n lähteenä ei ole kala. Ja näin tuote ei luonnollisesti myöskään maistu kalalle. Kalmariöljyllä on Friend of the Sea -sertifikaatti, joka takaa, että pyyntimenetelmä on kestävän kehityksen mukainen eikä vahingoita myöskään muita eläin- tai kasvilajeja.

HappyMe ja elintärkeät omega-3-rasvahapot

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on maistuva uutuus, joka on kehitetty erityisesti lapsille. Se sisältää tärkeitä omega-3-rasvahappoja, DHA:ta ja EPA:a, sekä D-vitamiinia ja E-vitamiinia. HappyMe on pureskeltava geelitabletti ja maistuu hedelmäisen herkulliselta.

Yksi tabletti päivässä riittää, vaikka lapset mielellään ottaisivat useammankin. Kätevä tapa saada lapset nauttimaan elintärkeät rasvahapot päivittäin.