Tilausehdot

Toimitustapa
Tuotteet toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen kirjeenä tai maksikirjeenä. Kirje jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai -laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja lähetyksen voi noutaa postista. Posti säilyttää kirjettä saapumisviikon lisäksi kaksi kalenteriviikkoa. Toimitamme tuotteita Suomeen.

Toimitusaika
Ensimmäisten tuotteiden toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Tilaus alkaa jatkuvana kestotilauksena ja tuotteiden normaali toimitusväli on 6 viikkoa. Voit myös valita pidemmän toimitusvälin, jolloin lähetämme kerralla enemmän tuotteita. Voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia juuri sinulle sopivan toimitusvälin.

Toimituskulut ja hinnat
Yhdestä normaalilähetyksestä veloitamme toimituskuluina 3,90 euroa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutapa
Saat laskun tilaamiesi tuotteiden mukana etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Laskutuksen hoitaa VitaeLab. Viivästyneestä maksusta veloitetaan 5 euroa. Kahden maksuhuomautuksen jälkeen lasku siirtyy perintään.

Asiakkuus
Asiakassuhde syntyy, kun tilaat tuotteitamme. Tilaamalla tuotteet hyväksyt nämä ehdot. Voit koska tahansa muuttaa toimitusaikaa, tauottaa tai lakkauttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista ilmoittaa asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi. Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias.

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseesi ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä maanantaista perjantaihin klo 8.30 – 16.30. Puhelin 0800 413 700. Sähköposti: info@happyme.fi.

Tuotteiden palauttaminen
Sinulla on 14 päivän täysi palautusoikeus ja -velvollisuus. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin ns. asiakaspalautuksena. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia.
Palautusosoite: VitaeLab, PL 4860, 00002 Helsinki.
Palautustunnus: 618 853
Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi.


Osoitteenmuutos
Ilmoita meille puhelimitse tai sähköpostilla mahdollisimman nopeasti uusi osoitteesi, jotta tuotteet
löytävät ajoissa uuteen osoitteeseesi.

Henkilötiedot
Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietosi tallennetaan VitaeLab AS:n asiakasrekisteriin. Vitaelab voi siirtää henkilötietolain puitteissa rekisterin sisältämiä tietoja suoramarkkinointirekistereihinsä asiakkuuden ja asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen. Henkilötietojasi voidaan siirtää markkinointitarkoituksiin VitaeLabin emoyhtiön Sana Pharma Group AS:n ja sen tytäryhtiöiden sekä yhteistyökumppaneiden käyttöön. Yhteystietojen siirron voi kieltää ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme.

Ehtojen voimassaolo ja muutokset
Sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. VitaeLab voi tehdä muutoksia ehtoihin kustannusten nousun, olosuhteiden, lakimuutosten tai viranomaisten määräysten johdosta. Ilmoitamme muutoksista kirjallisesti vähintään kuukautta ennen muutosten voimaan astumista. Sinulla ei ole vähimmäisostovelvoitetta ja voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa.

Reilun Pelin Jäsen
Sana Pharma Group AS/VitaeLab on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudatamme Reilun Pelin Sääntöjä.