Tätä kaikkea on HappyMe

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on kalmarista peräisin oleva ainutlaatuinen ja kestävän kehityksen mukainen omega-3:n lähde. Se sisältää erityisen runsaasti DHA- ja EPA-rasvahappoja, joilla on tutkittu vaikutus elimistön monille toiminnoille. Se sisältää lisäksi tärkeitä E- ja D-vitamiineja.

Kalaa suositellaan koko perheelle vähintään 2-3 kertaa viikossa eri kalalajeja vaihdellen. Lapset eivät välttämättä syö riittävästi kalaa, ja siksi heille voi olla hyvä antaa omega-3-ravintolisää. Ravintolisä ei koskaan korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Markkinoilla on useita omega-3-ravintolisiä, joista HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on ainoa kalmariöljystä peräisin oleva omega-3-ravintolisä.

Lisäksi HappyMe sisältää D- ja E-vitamiinia. Pohjoismaissa meillä on niukasti valoa ja aurinkoa, erityisesti talvikautena, kun päivät ovat lyhyitä. Yli puolet meistä saa sen vuoksi liian vähän D-vitamiinia, ja vitamiinilisästä hyötyy lähes jokainen meistä. E-vitamiini puolestaan on antioksidantti, joka suojaa soluja ja pitää myös kapselin tuoreena.

Ainutlaatuinen omega-3-lähde
Kalmarista peräisin oleva Calamarine® on erittäin hyvä terveellisten DHA omega-3-rasvahappojen lähde, joka muun muassa edistää:

  • aivotoimintojen pysymistä normaalina. **
  • näön pysymistä normaalina. **
  • sydämen normaalia toimintaa. *

Kalmari on ainutlaatuinen myös siinä mielessä, että se ei jätä ikävää jälkimakua. Öljy liukenee helposti kehon hyödynnettäväksi eikä jää aiheuttamaan ikävän makuisia tai hajuisia röyhtäisyjä. Tuote ei myöskään luonnollisesti maistu kalalle, koska se ei sisällä kalaa tai kalasta peräisin olevia ainesosia.

Millainen tuote HappyMe on?
HappyMe Chewable Calamari Omega-3 maistuu niin lapsille kuin aikuisille ja se on kehitetty erityisesti lapsia varten. Maku on usean lapsiraadin valitsema ja pureskeltava geelitabletti on helppo käyttää, koska lasten ei tarvitse yrittää niellä tabletteja veden kanssa tai ottaa nestemäistä öljyä lusikalla. Pehmeä geelitabletti on hauska pureskella ja maistuu hedelmälle, eikä myöskään jätä ikävää jälkimakua.

Postissa tuleva paketti sisältää 45 geelitablettia, joka riittää yhden henkilön päivittäisessä käytössä kuudeksi viikoksi. Jokainen HappyMe-tabletti sisältää reilusti DHA:ta, yksi geelitabletti päivässä riittää antamaan lapsellesi riittävän määrän ravinteikasta DHA:ta.

Jokainen päiväannos on ilmatiiviissä pakkauksessa laadun takaamiseksi ja jokaisen tabletin kääre on voideltu kasviöljyllä, jottei tablettitartu pakkaukseen. Sormiin jäävä öljy ei siis ole kalaöljyä, vaan kasviöljyä – jonka voit vaikkapa hieroa käsiisi käsivoiteeksi tai sipaista huuliin huulirasvaksi.

Tuotteeseen ei ole myöskään lisätty sokeria, vaan se on makeutettu luontaisilla makeutusaineilla sorbitolilla ja ksylitolilla.

Kuka on HappyMe:n takana?
HappyMen takana oleva yritys on VitaeLab. Olemme myyneet ravintolisiä suoraan kuluttajille vuosien ajan, ja HappyMe perustuu luotetuilta ja hyväksytyiltä toimittajilta saataviin tutkittuihin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Valmistus noudattaa Good Manufacturing Practice (GMP) -periaatteita, joita ovat muun muassa elintarvikkeiden, kosmetiikan ja lääkkeiden hyvää valmistustapaa kuvaavat säännöt (laadunvalvonta, tuotanto ja testaus). Tämä tarkoittaa, että kaikki tuotantovaiheet on standardisoitu ja että niissä noudatetaan kansainvälisiä GMP:n sääntöjä.

HappyMe -tuotetta myymme vain suoraan asiakkaillemme. Näin varmistamme, että tuote on aina tuore ja korkealaatuinen. Koska saat tuotteen suoraan omaan postilaatikkoosi, HappyMe ei myöskään lopu kesken. Voit koska tahansa lopettaa tilauksesi, eikä sitoutumisaikaa ole.

HappyMe:n valmistus
HappyMe Chewable Calamari Omega-3 valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaan. Käytämme vain turvallisia, eettisesti tuotettuja, korkealaatuisia raaka-aineita toimittajilta, joiden laadun olemme itse varmistaneet ja joiden raaka-aineet ovat jäljitettävissä.

Omega 3 -toimittajamme on norjalainen PharmaMarine, joka on Friend of the Sea -sertifioitu. Sertifiointi takaa raaka-aineen alkuperän ja kestävän kehityksen mukaisen valmistusmenetelmän.

Laadunvalvontamme varmistaa, että tavarantoimittajamme noudattavat kaikkia standardeja ja määräyksiä eikä laadusta tingitä. Kalmariöljy (Calamarine®) käy läpi 11-vaiheisen puhdistusprosessin ennen kuin sitä käytetään HappyMe Chewable Omega-3:n valmistukseen. HappyMe on kehitetty Norjassa ja kapselit valmistaa Vitux Pohjois-Norjan Andenesissa.

Kestävä raaka-aine ja kestävän kehityksen mukainen kalastus
Elintarviketeollisuus käyttää vain noin 25% mustekaloista. Ne löytyvät kaupoista ja ravintoloista mustekalarenkaina tai -fileinä. Loput mustekalasta menee usein haaskuuseen, sillä loput heitetään usein pois. HappyMe hyödyntää jäljelle jääneet raaka-aineet korkealaatuisen omega-3 -tuotteen valmistuksessa ja näin ollen tehostaa ja parantaa merten luonnonvarojen hyödyntämistä.

Kalastus tapahtuu yöllä voimakkaan valon avulla, joka houkuttelee mustekalan pintaan. Näin emme vahingoita muita lajeja, ja tämä ympäristöystävällinen kalastusmenetelmä pitää myös sekä merenpohjan että koralliriutat koskemattomina ja vahingoittumattomina. Kalastuksen hoitavat pääasiassa paikalliset kalastajat, jotka työllään hankkivat elannon itselle ja perheilleen.

Pienet mustekalat elävät syvällä meressä kaukana rannasta. Kantaa valvotaan ja seurataan tarkasti kalastusjakson aikana. Mustekalakannat ovat kestävämpiä kuin kalakannat, joita säästetään tällä kalastusmenetelmällä. Mustekala elää lyhyen elämän (keskimäärin 1 vuoden, ja on aikuinen jo 6 kuukauden kuluttua) ja se sekä kasvaa että lisääntyy erittäin nopeasti kaloihin verrattuna. Ne voivat itse asiassa munia jopa 200 000 munaa.

HappyMe:n koostumus
HappyMe:n sisältämillä ainesosilla on tutkittuja vaikutuksia:

Aivot
Sisältää omega-3-rasvahappo DHA:ta joka edistää aivotoimintojen pysymistä normaalina. **

Sydän
Sisältää omega-3-rasvahappoja DHA & EPA jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. *

Luusto
Sisältää D-vitamiinia, joka on välttämätön lapsen luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle.

Vastustuskyky
Sisältää D-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

* Hyödyllinen vaikutus saadaan aikaan päivittäisellä 250 mg EPA- ja DHA-annoksella.
** Hyödyllinen vaikutus saadaan aikaan päivittäisellä 250 mg DHA-annoksella.

 

HappyMe ainesosat

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 sisältää omega-3-rasvahappoja, DHA:ta ja EPA:a, sekä D-vitamiinia ja E-vitamiinia. Yhdellä geelitabletilla saat tarvittavan annoksen DHA:ta.

 Ainesosat 1 geelitabletti  
Omega-3-rasvahappoja (joista triglyseridejä) yhteensä 361 mg  
- josta DHA:ta 250 mg  
- josta EPA:ta 97 mg

 

D₃-vitamiini  10 μg 200%*
E-vitamiini 6 mg α-TE 50%*

* Prosenttia saannin vertailuarvosta

Suositeltu vuorokausiannos: 1 geelitabletti ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Ei suositella alle 3-vuotiaille. 
Säilytys: Kuivassa, viileässä sekä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:
Calamarine® (kalmariöljy (mustekala), sisältää soijalesitiinia ja rosmariiniuutetta), makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), vesi, gelatiini (nauta), happamuudensäätöaine (natriumsitraatit), luontainen hedelmäaromi, kiinteyttämisaine (glyseroli), hapettumisenestoaine (omenahappo, tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), väriaine (paprikauute), kolekalsiferoli (D-vitamiini). Saattaa sisältää jäämiä läpipainopakkauksen voiteluun käytetystä rypsiöljystä.

 

Lue myös:

Näin omega-3 vaikuttaa aivojen kehitykseen
Tiesitkö tämän omega-3:sta?
Mitä rasvahapot ovat?

 

Tilaa HappyMe Chewable Calamari Omega-3 jo tänään!

HappyMe - lasten omega-3


HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on maistuva uutuus, joka on kehitetty erityisesti lapsille. HappyMe sisältää tärkeitä omega-3-rasvahappoja sekä D-vitamiinia ja E-vitamiinia.

HappyMe on pureskeltava geelitabletti ja maistuu lasten suussa herkulliselta. Yksi tabletti päivässä riittää, vaikka lapset mielellään ottaisivat useammankin. Kätevä tapa saada lapset nauttimaan tärkeät rasvahapot päivittäin.

Tilaa heti - saat hauskat siirtotatuoinnit kaupan päälle!