Miksi omega-3 on tärkeä lapsen näölle?

Omega-3-rasvahappo DHA on tärkeä silmän verkkokalvon rakennusaine. Verkkokalvo vastaanottaa näkemämme kuvat ja lähettää signaalit eteenpäin aivoihin tulkittavaksi. Verkkokalvon toimivuus ratkaisee siten sen, kuinka terävästi näemme ympäristön.

Omega-3 ja näkö
Äidin DHA:n saanti edistää sikiön ja imeväisikäisen pienokaisen silmien normaalia kehitystä *.

Imettäville äideille suositellaan omega-3-rasvahappojen saantia pehmeästä rasvasta. Äidinmaidossa on riittävästi rasvahappoja, kun äiti käyttää päivittäin margariinia, rypsiöljyä tai juoksevia kasviöljyvalmisteita ja syö kalaa vähintään 2-3 kertaa viikossa. On todistettu, että päivittäinen 100 mg DHA-annos edistää lasten normaalia näönkehitystä aina 12 kuukauden ikään saakka.

Verkkokalvon kehitys jatkuu ensimmäisten ikävuosien aikana, mutta myös myöhemmin elämässä DHA:n saanti on tärkeää normaalin näön säilyttämiseksi. Täysin kehittyneessä silmässä verkkokalvon rasvahapoista yli 20% on DHA:ta. Päivittäinen 250 mg DHA-annos edistää näön pysymistä normaalina.

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on kehitetty edistämään lapsen normaalia kehitystä ja se sisältää omega-3-rasvahapot DHA ja EPA, sekä D- ja E-vitamiinia. Tuote on kalmarista peräisin oleva ainutlaatuinen ja kestävä omega-3-lähde, joka sisältää erityisen runsaasti tärkeää omega-3-rasvahappo DHA:ta.

*Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 200 mg DHA:ta aikuisille suositellun Omega-3-rasvahappojen saannin lisäksi (joka on 250 mg DHA:ta ja EPA:a)

 

Lue myös:
D-vitamiini on tärkeää lapsen luustolle
Tiesitkö tämän omega-3:sta?

 

Tilaa HappyMe Chewable Calamari Omega-3 jo tänään!

HappyMe - lasten omega-3


HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on maistuva uutuus, joka on kehitetty erityisesti lapsille. HappyMe sisältää tärkeitä omega-3-rasvahappoja sekä D-vitamiinia ja E-vitamiinia.

HappyMe on pureskeltava geelitabletti ja maistuu lasten suussa herkulliselta. Yksi tabletti päivässä riittää, vaikka lapset mielellään ottaisivat useammankin. Kätevä tapa saada lapset nauttimaan tärkeät rasvahapot päivittäin.

Tilaa heti - saat hauskat siirtotatuoinnit kaupan päälle!