Lasten vastustuskyky

D-vitamiini on avain elimistön vastustuskykyyn ja auttaa sitä aktivoitumaan oikealla hetkellä.

Ensimmäiset vuodet päiväkodissa ja koulussa voivat olla haasteellisia sekä aikuisille että lapsille. Lapset ovat paljon sisätiloissa, käsihygienia ei aina ole kaikkein parhain ja lapset ovat usein lähellä toisiaan. Tässä on haaste koska vastustuskyky ei ole vielä täysin kehittynyt. Erityisesti syksyllä ja talvella on vaikea välttyä flunssalta.

Vastustuskyky ja D-vitamiini?
D-vitamiini edistää lasten puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa ja on avain elimistön vastustuskykyyn, auttaen sitä aktivoitumaan oikealla hetkellä.

D-vitamiinia muodostuu iholla UV-säteiden osuessa ihoon, mutta tämä tuotanto ei riitä ylläpitämään riittävää D-vitamiinin tasoa elimistössä. Tämä koskee erityisesti talvikautta, jolloin aurinkoa on pohjoisella pallonpuoliskolla vähän. Lisäksi vaatteet ja suojakertoimet, joilla suojaamme lapset kesäaikaan auringon UV-säteilyltä, vähentävät iholla muodostuvan D-vitamiinin määrää.

Syödäänkö teillä tarpeeksi kalaa? Ravintosuosituksen mukaan kalaa tulisi syödä 2-3 kertaa viikossa eri kalalajeja vaihdellen. Koulussa ja päiväkodeissa kalaa tarjotaan, mutta kotona kalaa ei välttämättä tule laittaneeksi niin usein kuin toivoisi. Myös lasten ja vanhempien makutottumukset vaihtelevat eivätkä kaikki pidä kalasta. Lohen ja taimenen kaltaiset rasvaiset kalat ovat hyviä rasvahappojen ja D-vitamiinin lähteitä. Voi myös olla hyvä ajatus noudattaa viranomaisten ohjeita ja antaa lapselle D-vitamiinilisää. Ruokasuositusten mukaisesti D-vitamiinin saantisuositukseksi suositellaan 2 viikon iästä 2 ikävuoteen saakka 10 mikrogrammaa, ja 2-18 vuotiaille 7,5 mikrogrammaa päivässä ympäri vuoden.

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 sisältää omega-3-rasvahapot DHA ja EPA, sekä D- ja E-vitamiinia. Tuote on ainoa markkinoilla oleva omega-3-ravintolisä, joka sisältää sekä D- että E-vitamiinia. Lisäksi päivittäinen DHA- rasvahapon tarve täyttyy yhdellä geelitabletilla!

 

Lue myös:
D-vitamiini on tärkeä lapsen luustolle
Omega-3 on tärkeä kasvavalle lapselle

 

 

Tilaa HappyMe Chewable Calamari Omega-3 jo tänään!

HappyMe - lasten omega-3


HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on maistuva uutuus, joka on kehitetty erityisesti lapsille. HappyMe sisältää tärkeitä omega-3-rasvahappoja sekä D-vitamiinia ja E-vitamiinia.

HappyMe on pureskeltava geelitabletti ja maistuu lasten suussa herkulliselta. Yksi tabletti päivässä riittää, vaikka lapset mielellään ottaisivat useammankin. Kätevä tapa saada lapset nauttimaan tärkeät rasvahapot päivittäin.

Tilaa heti - saat hauskat siirtotatuoinnit kaupan päälle!