Helppoa ja kätevää - suoraan postilaatikkoon!

Useimmat pienten lasten vanhemmat elävät elämänsä kiireisintä aikaa. Lapsia täytyy viedä hoitoon ja ehtiä hakemaan ennen päiväkodin sulkemista, kuskataan harrastuksiin, ehtiä ehkä harrastaa itsekin. Lisäksi vielä ruokaostokset ja ruoan valmistus. Pyykkihuoltoa unohtamatta. Kiireistä perusarkea, kuulostaako tutulta? Onneksi on sentään joitakin asioita, jotka voivat tehdä arjesta hieman helpomman.

Useissa markkinoilla olevissa omega-3-ravintolisissä on erilaiset koostumukset ja suositellut päiväannokset; joissakin tuotteissa päiväsuositus on 2-3 tablettia tai kapselia päivittäin. HappyMe Chewable Calamari Omega-3 sisältää omega-3-öljyä, jonka DHA- ja EPA-pitoisuus on korkeampi. Siksi riittää, että annat lapselle vain yhden HappyMe geelitabletin. Tämän vuoksi HappyMe on myös käytettäessä edullinen.

"Geelitabletti on hyvänmakuinen ja muksu syö mielellään tabletin kerran päivässä. Muiden omega-3-tablettien kanssa on ollut ongelmia, sillä kalan maku puskee läpi, mutta näissä ei."

Äiti 28, Kuopio

"HappyMe on omega jota ei tarvitse lapsille tyrkyttää, vaan lapset muistuttavat sen ottamisesta jos ei äiti ei muista!"

Äiti 32, Helsinki

Huolehdimme myös, ettei sinun tarvitse muistaa ostaa omegaa lapsille – saat uuden ja tuoreen pakkauksen omega-3:a suoraan postilaatikkoosi kuuden viikon välein, jolloin kotona on aina tuoretta omegaa. Lisäksi HappyMe maistuu niin hyvältä, että lapset muistavat sen itse joka päivä!

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on kestotilaustuote, mutta voit lopettaa tilauksesi koska tahansa tai laittaa lähetykset tauolle. Lisäksi tuotteella on Makutakuu – voitte testata tuotetta ja mikäli lapsesi ei pidä tuotteen mausta, saat rahasi takaisin. Helppoa ja kätevää – suoraan postilaatikkoosi.

Lue myös:
Näin omega-3 vaikuttaa aivojen kehitykseen
Tiesitkö tämän omega-3:sta?
Mitä rasvahapot ovat?

 

Tilaa HappyMe Chewable Calamari Omega-3 jo tänään!

HappyMe - lasten omega-3


HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on maistuva uutuus, joka on kehitetty erityisesti lapsille. HappyMe sisältää tärkeitä omega-3-rasvahappoja sekä D-vitamiinia ja E-vitamiinia.

HappyMe on pureskeltava geelitabletti ja maistuu lasten suussa herkulliselta. Yksi tabletti päivässä riittää, vaikka lapset mielellään ottaisivat useammankin. Kätevä tapa saada lapset nauttimaan tärkeät rasvahapot päivittäin.

Tilaa heti - saat hauskat siirtotatuoinnit kaupan päälle!