Tätä kaikkea on HappyMe

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on kalmarista peräisin oleva ainutlaatuinen ja kestävän kehityksen mukainen omega-3:n lähde. Se sisältää erityisen runsaasti DHA- ja EPA-rasvahappoja, joilla on tutkittu vaikutus elimistön monille toiminnoille. Se sisältää lisäksi tärkeitä E- ja D-vitamiineja.

Lue lisää

Omega-3 on tärkeä kasvavalle lapselle

Lapset kasvavat ja kehittyvät nopeasti, ja siksi heidän on tärkeä saada oikeita ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä elimistön normaalille kasvulle ja kehitykselle.

Lue lisää

Miksi omega-3 on tärkeä lapsen näölle?

Omega-3-rasvahappo DHA on tärkeä silmän verkkokalvon rakennusaine. Verkkokalvo vastaanottaa näkemämme kuvat ja lähettää signaalit eteenpäin aivoihin tulkittavaksi. Verkkokalvon toimivuus ratkaisee siten sen, kuinka terävästi näemme ympäristön.

Lue lisää

Näin omega-3 vaikuttaa aivojen kehitykseen

Omega-3-rasvahappo on tärkeä aivojen rakennusaine. DHA:n ainutlaatuinen rakenne pitää aivosolujen pinnan taipuisana ja joustavana ja mahdollistaa siksi hyvän signaalien välittymisen.

Lue lisää

Tiesitkö tämän omega-3:sta?

Useimmat meistä ovat kuulleet niin kalanmaksaöljyn kuin omega-3:n terveyshyödyistä. Mutta mitä omega-3 oikeastaan on? Miksi meidän tulee käyttää sitä ja miten sitä saadaan riittävästi? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Lue lisää

D-vitamiini on tärkeä lapsen luustolle

D-vitamiini on välttämätön lapsen luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Lapset kasvavat jatkuvasti; aikuisen luusto uusiutuu noin 7 vuoden välein, lapsilla prosessi etenee paljon nopeammin.

Lue lisää

Vastustuskyvyn parantaminen

Vastustuskyvyllä tarkoitetaan elimistön kykyä suojautua taudinaiheuttajia vastaan. Tästä käytetään myös nimitystä immuniteetti tai immuunijärjestelmä. Joskus puhutaan myös immuunipuolustuksesta. Meistä jokaisella on vastustuskyky, jota on rakennettava ja josta on pidettävä huolta lapsesta saakka.

Lue lisää

Ympäristöystävällinen omega-3-lähde

Meren luonnonvarojen kestävän käytön tarkoitus on huolehtia nykyisen sukupolven tarpeista tuhoamatta tulevien sukupolvien mahdollisuuksia tyydyttää omat tarpeensa.

Lue lisää

Koulu alkaa – 8 vinkkiä ekaluokkalaisten vanhemmille

Kesälomatouhuilut alkavat olla lopuillaan ja koulut alkavat pian. Pienelle ekaluokkalaiselle koulun alku on iso mullistus. Aiemmin vanhemmat ovat katsoneet päältä ja vieneet päivähoitoon – ja päivän päätteeksi toivottavasti muistaneet myös hakea kotiin. Nyt koulun alkaessa vastuuta saa ja joutuu ottamaan enemmän itsestään. Tulevaa ekaluokkalaista homma ei tosin todennäköisesti stressaa lainkaan yhtä paljon kuin meitä vanhempia. Me HappyMe-vanhemmat kasasimme sinulle muutaman vinkin, jolla voit helpottaa uuden arjen alkua itsellesi ja lapsellesi.

Lue lisää

Miksi E-vitamiini on tärkeä?

Omega-3-rasvahappojen, DHA:n ja EPA:n lisäksi, HappyMe sisältää myös D- ja E-vitamiinia. Miksi juuri E-vitamiini on niin tärkeä?

Lue lisää

Lasten vastustuskyky

D-vitamiini on avain elimistön vastustuskykyyn ja auttaa sitä aktivoitumaan oikealla hetkellä.

Lue lisää

7 vinkkiä päivähoidon aloitukseen

Monet perheet ajoittavat päivähoidon aloituksen elokuulle, toinen piikki on alkuvuodesta. Muutos voi vaatia hieman ennakkoon valmistautumista ja sopeutumista koko perheeltä. Kokosimme HappyMe-vanhempien kanssa muutaman vinkin, joista on toivottavasti apua.

Lue lisää

Mitä rasvahapot ovat?

Elimistömme tarvitsee rasvaa. Se tarvitsee rasvaa energian lähteeksi ja varastoksi, ja myös rasvaliukoisten vitamiinien A, D, E ja K imeytymiseen. Monityydyttymättömät rasvahapot ovat välttämättömiä soluillemme ja elimistöllemme. Erityisen tärkeää näiden hyvien rasvahappojen saanti on lapselle ja kasvuiässä olevalle.

Lue lisää