Tätä kaikkea on HappyMe

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on kalmarista peräisin oleva ainutlaatuinen ja kestävän kehityksen mukainen omega-3:n lähde. Se sisältää erityisen runsaasti DHA- ja EPA-rasvahappoja, joilla on tutkittu vaikutus elimistön monille toiminnoille. Se sisältää lisäksi tärkeitä E- ja D-vitamiineja.

Lue lisää

Omega-3 on tärkeä kasvavalle lapselle

Lapset kasvavat ja kehittyvät nopeasti, ja siksi heidän on tärkeä saada oikeita ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä elimistön normaalille kasvulle ja kehitykselle.

Lue lisää

Miksi omega-3 on tärkeä lapsen näölle?

Omega-3-rasvahappo DHA on tärkeä silmän verkkokalvon rakennusaine. Verkkokalvo vastaanottaa näkemämme kuvat ja lähettää signaalit eteenpäin aivoihin tulkittavaksi. Verkkokalvon toimivuus ratkaisee siten sen, kuinka terävästi näemme ympäristön.

Lue lisää

Näin omega-3 vaikuttaa aivojen kehitykseen

Omega-3-rasvahappo on tärkeä aivojen rakennusaine. DHA:n ainutlaatuinen rakenne pitää aivosolujen pinnan taipuisana ja joustavana ja mahdollistaa siksi hyvän signaalien välittymisen.

Lue lisää

Tiesitkö tämän omega-3:sta?

Useimmat meistä ovat kuulleet niin kalanmaksaöljyn kuin omega-3:n terveyshyödyistä. Mutta mitä omega-3 oikeastaan on? Miksi meidän tulee käyttää sitä ja miten sitä saadaan riittävästi? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Lue lisää

D-vitamiini on tärkeä lapsen luustolle

D-vitamiini on välttämätön lapsen luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Lapset kasvavat jatkuvasti; aikuisen luusto uusiutuu noin 7 vuoden välein, lapsilla prosessi etenee paljon nopeammin.

Lue lisää

Miksi kalan syöminen on tärkeää?

Oletko koskaan miettinyt, miksi terveysviranomaiset muistuttavat alinomaa, että kalaa tulisi syödä 2-3 kertaa viikossa? Entä miksi kalan pitäisi olla rasvaista?

Lue lisää

Lapsen kehitys - lapsen kasvu ja aivojen kehitys

Aivojen kehityksen vilkkain vaihe alkaa jo ennen syntymää. Kehitys jatkuu voimakkaana koko varhaislapsuuden ja elämän ensimmäisen vuosikymmenen ajan hidastuen sen jälkeen. Tutkimuksissa on osoitettu oppimiskykymme säilyvän koko elämämme ajan.

Lue lisää

Vastustuskyvyn parantaminen

Vastustuskyvyllä tarkoitetaan elimistön kykyä suojautua taudinaiheuttajia vastaan. Tästä käytetään myös nimitystä immuniteetti tai immuunijärjestelmä. Joskus puhutaan myös immuunipuolustuksesta. Meistä jokaisella on vastustuskyky, jota on rakennettava ja josta on pidettävä huolta lapsesta saakka.

Lue lisää

Ympäristöystävällinen omega-3-lähde

Meren luonnonvarojen kestävän käytön tarkoitus on huolehtia nykyisen sukupolven tarpeista tuhoamatta tulevien sukupolvien mahdollisuuksia tyydyttää omat tarpeensa.

Lue lisää

Miksi E-vitamiini on tärkeä?

Omega-3-rasvahappojen, DHA:n ja EPA:n lisäksi, HappyMe sisältää myös D- ja E-vitamiinia. Miksi juuri E-vitamiini on niin tärkeä?

Lue lisää

Lasten vastustuskyky

D-vitamiini on avain elimistön vastustuskykyyn ja auttaa sitä aktivoitumaan oikealla hetkellä.

Lue lisää

Mitä rasvahapot ovat?

Elimistömme tarvitsee rasvaa. Se tarvitsee rasvaa energian lähteeksi ja varastoksi, ja myös rasvaliukoisten vitamiinien A, D, E ja K imeytymiseen. Monityydyttymättömät rasvahapot ovat välttämättömiä soluillemme ja elimistöllemme. Erityisen tärkeää näiden hyvien rasvahappojen saanti on lapselle ja kasvuiässä olevalle.

Lue lisää

D-vitamiini – vastustuskykyä aurinkovitamiinista

Meillä täällä Pohjolassa päivät lyhenevät talvea kohden ja auringonvalon määrä vähenee. Auringosta saamme D-vitamiinia, jota kutsutaankin aurinkovitamiiniksi, koska sitä muodostuu iholla auringon tuottaman ultraviolettisäteilyn vaikutuksesta.

Lue lisää

Helppoa ja kätevää - suoraan postilaatikkoon!

Useimmat pienten lasten vanhemmat elävät elämänsä kiireisintä aikaa. Lapsia täytyy viedä hoitoon ja ehtiä hakemaan ennen päiväkodin sulkemista, kuskataan harrastuksiin, ehtiä ehkä harrastaa itsekin. Lisäksi vielä ruokaostokset ja ruoan valmistus. Pyykkihuoltoa unohtamatta. Kiireistä perusarkea, kuulostaako tutulta? Onneksi on sentään joitakin asioita, jotka voivat tehdä arjesta hieman helpomman.

Lue lisää